فیلم حساسیت به فلز ایمپلنت و توضیحاتی درباره آن
ایمپلنت استوانه ای شکل که جایگزین ریشه دندان است، از جنس تیتانیوم می باشد، پایه ایمپلنت در استخوان فک قرار می گیرد، نبود ریشه دندان را جبران می کند و باعث جلوگیری از تحلیل استخوان می شود.آیا اگر فردی به فلز حساسیت داشته باشد، آیا ممکن است به ایمپلنت کاشته شده نیز حساسیت نشان بدهد؟
حساسیت چیست؟
حساسیت ممکن است واکنش سیستم ایمنی به هر جسم خارجی که وارد بدن می شود باشد، این حساسیت ها نسبت به بعضی فلزات مثل نیکل نیز ایجاد می شود، طبق مطالعات 17 درصد زنان و 3 درصد مردان، نسبت به فلز از خود حساسیت نشان می دهند، که اکثرا از طریق تماس با جواهرات یا دیگر وسایل فلزی ایجاد می شود.
در دندانپزشکی، فلزی مثل آمالگام به منظور پر کردن حفره های دندان ها استفاده می شده است، این آمالگام از فلزاتی مثل طلا یا نقره و همچنین جیوه بوده است، اما در موارد خیلی کم موجب التهاب یا جوش های کوچک پوستی شده است.
حساسیت به تیتانیوم:
رایج ترین فلز موزد استفاده در ایمپلنت های دندان، فلز تیتانیوم است، این فلز کاربرد زیادی در درمان های پزشکی و دندانپزشکی دارد، و به دلیل زیست سازگاری بالای آن به راحتی با استخوان جوش می خورد.
طبق تحقیقاتی که بر روی افرادی که جراحی کاشت ایمپلنت انجام داده بودند ، معلوم شد که از 1500 نفر ، کمتر از 1 درصد از آن ها دچار واکنش حساسیت به فلز تیتانیوم شده اند، این نتیجه نشان می دهد که میزان حساسیت به فلز ایمپلنت کاشته شده بسیار کم است. اما قبل از شروع جراحی ایمپلنت باید حساسیت به فلزات سنجیده شود.
در ویدئویی که برای شما آماده کرده ایم نکاتی درباره درست یا غلط بودن حساسیت به ایمپلنت دندان کاشته شده بیان خواهد شد.
این ویدئو توسط تیم آموزشی و درمانی مدرن دوبله و ترجمه شده است.