ایمپلنت همراه با جراحی سینوس لیفت
راه رسیدن به ایمپلنت قوی و سالم همیشه ساده نمی باشد.اما در صورت لزوم ، جراحی سینوس لیفت قطعا گامی مهم برای رسیدن به ایمپلنت قوی و سالم است.در این مطلب می خواهیم درباره ایمپلنت همراه با جراحی سینوس کمی با شما صحبت کنیم.
روش ایمپلنت همراه با جراحی سینوس به شما کمک می کند تا بتوانید از روش ایمپلنت حتی پس کاهش قابل توجه تراکم استخوان فک بالا استفاده کنید و از مزایا ایمپلنت دندان بهره مند شوید.
ایمپلنت همراه با جراحی سینوس همانطور که از نام این پروسه می توان فهمید ، برای کاشت ایمپلنت در فک بالا نیاز است تا عمل سینوس لیفت به منظور ایجاد فضای کافی برای ایمپلنت انجام شود در این مطلب تمام مراحل جراحی سینوس لیفت در کلینیک دندانپزشکی را توضیح می دهیم.
ایمپلنت همراه با جراحی سینوس لیفت
جراحی سینوس لیفت معمولا برای افرادی است که استخوان فک بالا در این افراد تراکم کافی برای کاشت ایمپلنت را نداشته باشد و برای این که بهتر متوجه شوید به عکس زیر دقت کنید.
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید در محل بی دندانی استخوان کافی برای کاشت ایمپلنت وجود ندارد.
در ادامه می خواهیم مطالبی از جمله روش جراحی ایمپلنت همراه با جراحی سینوس ، زمان لازم برای بهبودی ، خطرات و مزایا جراحی ایمپلنت همراه با جراحی سینوس بحث کنیم.
پروسه ایمپلنت همراه با جراحی سینوس لیفت
جراحی سینوس روشی است که به کمک آن پروسه کاشت ایمپلنت آسان تر و مطمئن تر خواهد بود.بعضی از بیماران به ایمپلنت دندان نیاز دارند اما با مشکل تحلیل استخوان فک مواجه شده اند اما برای کاشت ایمپلنت باید تراکم استخوان کافی را برای این کار در محل دندان از دست رفته داشته باشید.
برای دست یابی به تراکم استخوانی در فک بالا از روش سینوس لیفت می توان استفاده کرد که به نوعی یک روش پیوند استخوان ایمپلنت می باشد.
این جراحی و پیوند استخوان باعث افزایش مقدار استخوان در فک بالا می شود که برای کاشت ایمپلنت لازم است.
جراحی سینوس شاید تنها یکی از تکنیک های لازم برای کاشت ایمپلنت دندان باشد که برای رسیدن به هدف ممکن است لازم باشد از آن استفاده کنیم.
ایمپلنت همراه با جراحی سینوس لیفت مناسب چه کسی است؟
در 25 سال گذشته و با پیشرفت علوم مختلف حوزه دندانپزشکی ایمپلنت به یکی از دردسترس ترین و مطمئن ترین روش ها برای رفع بی دندانی تبدیل شده است.
جراحی سینوس لیفت بیشتر زمانی لازم است که دندان از دست رفته جز دندان های پشت دهان و نزدیک به سینوس ها باشد.
جراحی سینوس لیفت
جراحی سینوس لیفت در ایمپلنت همراه با جراحی سینوس ، اساسا جراحی پیوند استخوان می باشد.برای این کار می توان از استخوان بخش دیگر برای پیوند استفاده کرد و یا از پودر استخوان استفاده کرد.
اولین قدم تعیین استخوان مورد استفاده برای جراحی است.سه استخوانی که استفاده از آنها برای جراحی سینوس مرسوم است به شرح زیر می باشد.
- استفاده از استخوان بدن در مناطق دیگر (استخوان اتوژن) که معمولا از مناطق دیگز دهان و بدن گرفته می شود
- استخوان بدن شخص دیگر (استخوان آلوژنیک )
- استخوان گاو (زنوگرافت)
- پودر استخوان یا ماده مصنوعی مانند استخوان
بعد از مشخص شدن منبع استخوان متخصص جراحی و متخصص دندانپزشکی کلینیک دندانپزشکی به دقت به مطالع و آنالیز آناتومی استخوان فک و سینوس شما می پردازند.
این آنالیز شامل اندازه گیری دقیق قد و عرض استخوان موجود و ارزیابی سینوس شما خواهد بود.وقتی که استخوان مورد استفاده مشخص شد و آنالیز به پایان رسی وارد مرحله بعدی پروسه ایمپلنت همراه با جراحی سینوس می شویم.
در جراحی سینوس چه کاری انجام می شود؟
جراحی سینوس یک جراحی ایمن و بدون خطر می باشد.این جراحی توسط متخصص جراحی دهان انجام میشود.زمان لازم برای این جراحی معمولا بین 90 تا 120 دقیقه می باشد.
مراحل جراحی سینوس لیفت
- ابتدا بیمار با استفاده از بی حسی موضعی یا بیهوشی (خواب سبک) آرام می شود.
- سپس جراح در محلی که برای سینوس لیفت مشخص شده اقدام به برش بافت لثه به منظوز دسترسی به استخوان فک می کند.
- سپس جراح حفره استوانه ای به منظور دست یابی به سینوس ایجاد می کند تا محل را با استخوان یا ماده مصنوعی برای رسیدن تراکم استخوان به حد نصاب پر می کند.
- پس پرکردن سینوس و حفره با استخوان جراح بافت لثه را بخیه می زند.
مراقبت های پس از جراحی سینوس لیفت
بیمار پس از تمام شدن اثر آرامبخش می تواند از کلینیک دندانپزشکی خارج شود.پس تمام شده پروسه جراحی بیشتر بیماران تورم و خونریزی را تجربه خواهند کرد اما این خونریزی بسیار کم است و جای نگرانی نخواهد داشت.
مهم ترین کار پس از انجام جراحی نگه داشتن استخوان پیوندی در محل است برای این کار بهتر است فین نکین و تا حد ممکن از عطسه کردن جلوگیری کنید.
هر یک از این دوکار باعث جا به جا شدن استخوان پیوند زده شده و باز شدن بخیه ها می شود.
دندانپزشک برای اینکه از این کار جلوگیری کند یک اسپری برای مرطوب نگه داشتن داخل بینی ، نسخه ای باری جلوگیری از احتقان و تورم ، داروهای ضد درد و دهان شویه های آنتی باکتریال برای جلوگیری از عفونت تجویز می کند. برای کاهش التهاب استفاده از کیسه یخ اطراف محل جراحی برای برگشت به حالت طبیعی و عملکرد طبیعی دهان می توان کمک گرفت.
برای ادامه پروسه کاشت ایمپلنت همراه با جراحی سینوس 7 تا 10 روز پس از انجام جراحی سینوس لیفت دوباره با دندانپزشک خود ملاقات خواهید داشت.
در این جلسه دندانپزشک محل جراحی را بررسی می کند و اگر بخیه ای مانده بود که جذب نشده باشد آنرا خارج می کند سپس از بیمار خواسته می شود برای بررسی دقیق از دهان خود یک عکس X-Ray تهیه کند.
پروسه بهبودی پس از جراحی سینوس لیفت زمان بر است و در برخی موارد ممکن است تا 6 ماه زمان نیاز داشته باشد تا استخوان استحکام لازم برای کاشت ایمپلنت را داشته باشد.اگر چه این پروسه به نظر زمان گیر باشد اما نتیجه نهایی مادام العمر خواهد بود.
خطرات جراحی سینوس لیفت
این پروسه همانند سایر جراحی ها دارای خطرات ذاتی می باشد.خطر اصلی این جراحی سوراخ کردن یا پارگی غشا سینوس می باشد.اگر این اتفاق رخ دهد ، غشا ترمیم شده و جراحی ادامه می یابد.
اگر این پارگی شدید باشد به غشا زمان می دهند تا بهبود یابد و سپس جراحی را از سر می گیرند.
بزرگترین ریسک احتمال عفونت سینوس ها می باشد که برای جلوگیری از این عارضه آنتی بیوتیک تجویز می کند و شما باید درمان با دارو را تا زمانی که دندانپزشک گفته ادامه دهید.پس توصیه می کنیم که اگر در فصول خواصی پاسخ آلرژیک دارید این جراحی را انجام ندهید تا از خطرات احتمالی جلوگیری کنید
مزایا جراحی سینوس لیفت
بیمارانی که ایمپلنت همراه با جراحی سینوس لیفت را انجام داده اند عنوان کردند که با توجه به مزایایی که دارد کاملا ارزش انجام را دارد.برای کاشت ایمپلنت لازم است تا استخوام فک مستحکمی داشته باشیم که پیوند استخوان و سینوس لیفت راه هایی برای کمک به اینکار می باشند. که برای برخی بیماران اینکار برای کاشت ایمپلنت لازم است.