کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری
کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری
کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری و هر آنچه لازم است بدانید ، دلایلی که کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری توصیه نمیشود.
کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری
دوران بارداری می تواند لذت بخش باشد ، بارداری زمانی است که شما شکوفا می شوید و بهترین تجربه زندگی خود را خواهید داشت.همچنین در این دوره بدن شما تحت فشار زیادی قرار می گیرد.
ممکن است در دوران بارداری دچار مشکلات غیر منتظره شوید مانند از دست دادن یک دندان.شما در صورت از دست دادن دندان ، می خواهید هرچه زودتر مشکل بی دندانی را حل کنید و محل بی دندانی را پر کنید که بهترین و موثر ترین روش برای اینکار ، کاشت ایمپلنت دندان می باشد.
اما کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری می تواند باعث بروز مشکلاتی شود.پس بهتر است صبر کنید تا کودک شما به دنیا بیاید و او باعث خوشحالی بیشتر شما خواهد شد و به شما در کاشت ایمپلنت دندان کمک خواهد کرد.
5 دلیل به تعویق انداختن کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری
1-افزایش ریسک عوارض
بارداری به معنی منع مطلق از کاشت ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی نیست.چون این کار با عمل جراحی انجام می شود ، بهتر است کوک خود را در معرض خطر قرار ندهید مگر اینکه نیاز فوری دندانپزشکی باشد.
ایمپلنت قطعه ای تیتانومی است که بوسیله جراحی داخل استخوان فک قرار داده می شود تا برای تاج مصنوعی نقش ریشه را ایفا کند.استخوان فک برای بهبودی و ایجاد پیوند با ایمپلنت قبل از متصل شدن به تاج مصنوعی به زمان نیاز دارد.
هر نوع جراحی در دوران بارداری دارای عوارض می باشد و بهتر است در این دوران بهتر است از انجام جراحی های غیر ضروری اجتناب کنید.
برای پرسیدن سوالات خود و همچنین درخواست ویزیت آنلاین و رایگان می توانید از مشاوره آنلاین و رایگان کلینیک دندانپزشکی مدرن استفاده کنید.
2-جلوگیری از قرار گرفتن در معرض اشعه ایکس
قبل از شروع پروسه جراحی ، باید عکس ایکس ری از دهان خود تهیه کنید تا محل دقیق کاشت ایمپلنت مشخص شود.اگرچه عکس ایکس ری دهان در سه ماهه اول و سوم بارداری ، برای زنان باردار خطری ندارد.خطر کمی وجود دارد کودک متولد نشده در معرض تابش اشعه های رادیولوژی قرار بگیرد.
3-از انجام بیهوشی خود داری کنید
اگرچه تحقیقات می دهد که کاشت ایمپلنت دندان با خواب سبک در دوران برداری مشکلی ندارد و ایمن است ، توصیه می کنیم از آرام بخش ها و بیهوشی عمومی طی این 9 ماه برای جلوگیری از ریسک های احتمالی دوری کنید.داروهای بیهوشی ، قوی هستند که باید از آنها اجتناب کنید تا از خطرات احتمالی که به وسیله آنها ایجاد می شود دوری کنید.
4-استرس را کاهش دهید
سطح اضطراب زیاد می تواند می تواند بر رشد کودک تاثیر بگذارد.انجام جراحی آن هم در دورانی که به خودی خود مادر بادار دارای اضطراب است می تواند باعث ایجاد نگرانی های غیر ضروری در او شود.بهتر بهتر است از کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری اجتناب شود.
در این دوران هورمون های شما باعث ایجاد تغییرات در خلق و خوی شما و بروز افسردگی می شود که از کنترل شما خارج است.پس در این دوره بهتر است استراحت کنید و روی نوزاد خود تمرکز کنید.به کاشت ایمپلنت در دوران بارداری فکر نکنید و این کار را به بعد از تولد نوزاد خود موکول کنید.
5-کاشت ایمپلنت بعد از تولد نوزاد انجام شود
بعد از اینکه نوزاد شما به دنیا آمد ، شما می توانید به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید و در نزدیک ترین زمان ممکن کاشت ایمپلنت را آغاز کنید.
اگر شما سلامت کامل را داشته باشید و دچار افسردگی بعد از زایمان نشده باشید ، دلیلی برای به تعویق انداختن کاشت دندان وجود ندارد.اگر تغذیه کودک شما ، شیر خودتان باشد دندانپزشک شما بهترین راه برای شما را معرفی می کند.
بعد از جراحی و دوره بهبودی ، تاج مصنوعی دندان شما توسط ، متخصصین ماهر لابراتوار کلینیک دندانپزشکی مدرن ساخته می شود.با اولین لبخند نوزاد خود شما هم لبخند جدید خود را خواهید داشت.
به دلایل ذکر شده کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری را توصیه نمی کنیم تا سلامت شما و کودک شما به خطر نیفتد.